Our initiative

Definitionen av ordet initiativ är att ha förmågan att bedöma vad som behöver göras och att vidta nödvändiga åtgärder för att få det gjort. Vårt mål är att få fler människor att upptäcka och uppskatta drycker som gör mer än att bara släcka törsten.

Vi är övertygade om att vägen dit handlar om transparens, tydlighet och innovation samt frigöra sig från förlegade värderingar och stereotypa uttryck. Vi gör det genom att ständigt tänka nytt kring de ingredienser och produkter som finns på marknaden idag. På det sättet kan vi erbjuda innovativa, svensktillverkade drycker med funktion som får dig att känna dig piggare och orka mer.

The Naia Initiative grundades i Stockholm 2018 och vår tillverkning sker i Sverige.

Girl in gym with digital clock in background Song microphone and NAIA drink

Discover our products

Människor har olika behov vid olika tillfällen, men vi kan alla behöva en energiboost då och då. Läs mer om våra drycker och hitta den som passar dig bäst.

Products

Guy in shirt holding NAIA drink

 

Free from

Preservatives, artificial coloring and the pressure to take a selfie every time you go to the gym.

Man in foreground NAIA drink on mixer

Friends

Vi står inte ensamma i vårt initiativ, vi står med våra vänner, Friends of Naia — människor vi inspireras av och som verkar inom olika sfärer och områden. Bland våra Friends finns idrottare, musiker, designers och filmskapare och tillsammans hjälps vi åt för att förverkliga det vi tror på, att faktiskt göra någonting bra på riktigt.